Wendy Huis

Reviews

Alle kinderen lopen wel eens vast. Ouders ook. Opvoeden, het begeleiden van een kind tot een zelfstandig mens, is iets wat je nergens leert. Toen onze zoon vastliep – op school, thuis, overal – was Sabrina er voor hem. Ze gaf hem de ruimte om zichzelf te zijn, vol vertrouwen. Gaf ons als ouders handvatten om hem daarbij te helpen. En dan blijkt dat er vanuit rust en vertrouwen ineens heel veel mogelijk is. Van een boos, verdrietig en onbegrepen kind, veranderde David in een jongen die zichzelf de rust en ruimte kon geven om zijn omgeving te laten zien wie hij is. De manier waarop Sabrina naar kinderen kijkt – ze werkelijk ziet – en hen vervolgens de gereedschappen geeft en leert inzetten om in een snel veranderende wereld zichzelf te zijn is in een woord samen te vatten: liefdevol. Als je twijfelt over je aanpak, als je het even niet meer weet, als je ziet en voelt dat je kind ‘ergens’ tegenaan loopt maar je weet niet hoe dat op te lossen of aan te pakken – dan is Sabrina degene die jou samen met je kind de wegwijst.
 

Isabella vindt lezen weer leuk!

Steun, kracht, zelfvertrouwen. Dat heeft mijn dochter mee terug gekregen. Ze heeft heel fijne individuele gesprekken gehad, maar de hulp is breder dan dat. Het is een eye-opener voor haar en voor ons als ouders! Je voelt je gehoord, begrepen en bovenal....ontzettend gesteund in lastige situaties of momenten.  

Onze dochter heeft individuele coaching gekregen van Sabrina en vervolgens wekelijks de Relax Kids-sessies. Zij heeft haar geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen en ze heeft praktische tips gegeven die voor ons goed hebben geholpen. Het voelt erg goed dat onze dochter Sabrina in vertrouwen kan nemen en zich veilig bij haar voelt. Ze staat gelijk klaar voor ons, is deskundig en eerlijk.