Wendy Huis

Ons aanbod

  • voor kinderen
  • voor ouders
  • voor scholen
  • Unique Leadership

Voor Kinderen

Geen enkel kind ontwikkelt zich hetzelfde. Bij het opgroeien kan het zijn dat jouw kind niet zo lekker in zijn of haar vel zit, dat het slecht slaapt of last heeft van stress, angst, onzekerheid of snel boos wordt. Onze benadering is op maat, met voor ieder kind een eigen aanpak. Je kunt bij ons terecht voor individuele coaching of groepstraining. Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat het beste past bij jou en jouw kind.

Soms is het voor kinderen nodig om even stil te staan bij gevoelens en gedachten die een negatieve invloed hebben op hun welzijn en gedrag. Graag werken wij met jou en jouw kind aan het ombuigen of het loslaten van gevoelens die het kind storen om zich vrij en rustig te voelen. Zo groeit jouw kind op vol vertrouwen en vindt het de eigen kracht. 
De aanpak is op maat maar doorgaans bestaat het traject uit een intake, 6 coaching sessies en een evaluatie.

De training ‘geef kinderen zelf vertrouwen’ is een fantastische basis voor elk kind!

Uit onderzoek blijkt dat het hebben van rust, zelfrespect en zelfwaardering, doorzettingsvermogen en veerkracht de belangrijkste voorspellers zijn voor een gelukkig en succesvol leven.

Natuurlijk mag er ruimte zijn voor nare gedachten en gevoelens, maar het is fijn als kinderen zelf leren hoe je met deze gedachten en gevoelens om kunt gaan. Waardoor kinderen zich fijner en gelukkiger voelen. Iets waar ieder mens naar streeft.

In deze training gaan we –aan de hand van verschillende thema’s- op zoek naar de eigen kracht van jouw kind.

De training bestaat uit een intake, 6 bijeenkomsten en een evaluatie.

Relax kids is er voor ieder kind! Dit is een methode bedacht door Marneta Viegas in Groot Brittannië. Ook wel bekend van de kindermeditatieboekjes 'Relax Kids' en 'De Wensster'. Deze methode heeft zichzelf al meerdere malen bewezen en wordt inmiddels al op vele scholen en in groepen kinderen buiten school in heel veel landen gebruikt en gegeven.
Tijdens de RelaxKids-lessen leren kinderen zich te ontspannen, ontwikkelen ze zelfvertrouwen en leren ze omgaan met stressvolle situaties zoals pesten, examens en rouw. Het heeft ook een positief effect op kinderen met autisme, hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hooggevoeligheid, trauma, dwang, laag zelfbeeld, boosheid en angst.
Relax Kids bestaat uit bewegen, mindfulness spelletjes, stretchen(yogahoudingen), onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties en visualisaties/meditaties.

'Met een stevige basis van start!'
In deze training worden kinderen voorbereid op de overgang van basisschool naar brugklas.
Wat staat je te wachten en hoe kun je jezelf voorbereiden op de middelbare school?

Voor Ouders

´Een aanpak die werkt, zodat kinderen met vertrouwen en rust opgroeien!´

Alle ouders hebben te maken met opvoedingsvragen, vaak worden die gedeeld met (en herkent door) andere ouders. Soms zijn er vraagstukken waarbij het fijn en helpend kan zijn als er een deskundige meekijkt.

Wendy Huis biedt begeleidingstrajecten bij opvoedingsvraagstukken. De trajecten zijn altijd op maat. Bel of mail gerust om jouw situatie te bespreken.

Naast trajecten die specifiek zijn afgestemd op jouw situatie organiseert Wendy Huis ook regelmatig workshops en cursussen, maar ook bijeenkomsten met toonaangevende sprekers voor ouders en opvoeders. Zie ook het Unique leadership aanbod voor als je aan de slag wil met jouw persoonlijke ontwikkeling, want achter ieder kind dat in zichzelf gelooft staat een volwassene die dat ook doet!

Voor een vrijblijvende kennismaking kun je gerust contact met ons opnemen.

Voor Scholen

Wendy Huis ondersteunt scholen. De ondersteuning richt zich op het coachen van kinderen en leerkrachten.

Voor kinderen die het moeilijk hebben in de klas, waarbij het gedrag niet helpend is en in de weg zit, biedt Wendy Huis begeleidingstrajecten aan. Dit gebeurt vaak vanuit een arrangement. Binnen dit arrangement is ook ruimte voor de begeleiding van leerkrachten. Soms kom je met een kind in een situatie waarbij je het overzicht kwijt bent en niet meer weet wat je kunt doen om het kind zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden. Wendy Huis kan dan helpen om het overzicht weer terug te vinden en samen een aanpak te kiezen die wel werkt!

`Plezier hebben in wat je doet, positief zijn over jezelf (en anderen), je goed, rustig en veilig voelen, dat is wat Wendyhuis belangrijk vindt!´

Naast de begeleidingstrajecten op maat, organiseert Wendy Huis ook regelmatig themabijeenkomsten, trainingen en kun je terecht bij ons voor een aanpak op schoolniveau door middel van de methode Unique Leadership. Deze methode werkt aan het terugvinden van rust en vertrouwen en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Men krijgt inzicht in de eigen overtuigingen en mechanismen en wat voor invloed deze hebben op het dagelijks leven en het werk. Dit alles met als doel het realiseren van rust en overzicht in elke situatie, waardoor een prettige werksfeer en een positieve relatie met de kinderen ontstaat. De basis voor succes!

Voor vragen en informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Unique Leadership

Heb je wel eens het idee vast te zitten in bepaalde patronen of stil te staan? Last van angsten of piekeren? Depressieve- of burn-out klachten? Niet weten wat je wilt in het leven? Het idee hebben dat je geleefd wordt zonder ergens invloed op te hebben? Negatieve gedachten of onrust in je hoofd?

Samen kijken we wat er in de weg staat om te leven vanuit authenticiteit, vrijheid, rust en vertrouwen. In een Unique Leadership coachingstraject van gemiddeld 8 sessies begeleid ik je om bewust te worden van hoe jij jezelf tegenhoudt of zelfs tegenwerkt. Want zodra jij je bewust bent van jouw aangeleerde mechanismen, ben je ook in staat de regie weer te nemen over je leven en het anders te gaan doen.

Dit alles met als doel om altijd en overal je vrije zelf te zijn. En dat is het grootste bezit dat er bestaat!

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie? Neem gerust contact op.